15 05 04 + 27 - 23 Radiogeniek...

Het leuke van het meewerken aan een cabaretsite (en ik mag voor Richard af en toe wat dingen doen (zoals op het forum modder eten)) is dat mensen mij verwarren met de maker van Zwartekat.nl. Maar dat ben ik niet, maar dat is onze noeste vriend met volledige baard. Een van de voordelen is dat ik ook mag meehelpen met het organiseren van de tweede Zwartekatdag! En als reactie daarop mochten wij naar Radio Rijnmond om e.a. toe te lichten over de site en de dag!

Op zich een leuke ervaring om gezellig naar Rotterdam af te reizen (waar ik een enorme haat-.... (nee, laten we het op haat houden) verhouding mee heb. En dan niet de mensen, maar voornamelijk het verkeer. Of ik sta in een file dorp in en uit of ik heb een bon. Andere opties heb ik nog niet mee gemaakt!) om daar Richard op te pikken en te vertrekken naar Donner, alwaar we door de beveiling binnen werden gelaten (vriendelijke mensen :-)).

Dan een aantal trappen op (Richard kwam pas op de terugweg op het lumineuze idee om de lift te gebruiken... :-() en dan sta je in een klein cafe binnen een boekhandel... vond ik leuk! Korte introductie en daarna werden we voorgestel aan Carrie (die op zondag bij de radio "De gooi het maar in mijn pet show" presenteerd. We zouden een gesprek hebben van ongeveer 9 minuten... uiteindelijk ietsje langer :-)

Het was een leuk gesprek. Carrie was een gezellig mens en we hebben ons verhaal kunnen vertellen. Alleen ben ik volgens mij radiogenieker dan fotogeniek... getuigende de foto die op anjameulenbelt.sp.nl staat.