28 12 04 + 28 - 17 Wilko Terwijn - Oudejaars 2004

27 december 2004 - Werkteater, Amsterdam

Wilko tipte me dat hij op 27 december in Amsterdam opnames zou maken voor de oudejaarsconferance van Yorin. En ik wens hem het beste en was ook blij om dit te horen. Dus op deze koude decembernacht toog ik naar het teatertje in Amsterdam waar ik dus de tweede opnames (de eerste run was er om half 10 uitgetrapt om plaats te maken voor 250 nieuwe extra bezoekers) bij mocht wonen van de tweede oudejaars van Wilko. Stond hij vorig jaar voor het eerst met een oudejaars, in Panama, toen opgenomen door AT5 en in eigen beheer op DVD uitgebracht. Tegenwoordig mag hij aan de slag voor Yorin en staat CNR records te trappelen om e.a. zo snel mogelijk met extra's op DVD uit te brengen. Het gaat goed met Wilko en wat mij betreft terecht.

 Ik heb vanavond een leuke avond gehad nadat de vreselijke opwarmer (voor de mensen die er niet bij waren, Thomas Smith wil ik iedere van harte aanbevelen voor crematies en begravenissen) voor het publiek uiteindelijk van het podium af was gehaald. Wilko, welke als schrijver voor o.a. VARA Laat altijd bezig is met actualiteiten, heeft wederom een mooi palet aan onderwerpen gekozen voor zijn verhaal van 2004. Hoewel ik van een hoop grappen blijf volhouden dat er meer uit te halen is heb ik mij zeker niet verveeld. En ik heb begrepen dat er nog ge-edit gaat worden voor de uitzending op Yorin en dan moet er zeker een HELE strakke show uit kunnen komen. Natuurlijk hoop ik wel dat Wilko zelf mag editen, want ach... de smaak van regiseurs in Hilversum... daar heb ik het nooit zo op!

Mijn conclusie: Zeker even kijken op Yorin!

Na een avondje slaap toch mijn tirade over de ongepastheid van het verkopen van kalenders (van Rob Stenders en specifiek Erik Dikeb) op de opnameavond van iemand anders, waarbij ik de heer Dikeb alles toewens wat niet wenselijk is, toch maar geschrapt... zo ben ik dan ook wel weer!