15 09 05 + 44 - 41 Hommage aan Bram

Na een verlate start van een half uur (wat de temperatuur in de zaal volgens mij weinig goed deed) begon gisterenavond in Carré de Hommage aan Bram. Ik had de eerdere voorstellingen niet gezien en door toeval kon ik gisterenavond dan wel aanwezig zijn. In de zaal een hoop bekende gezichten en een, ik kan het nauwelijks anders beschrijven, gespannen sfeer.

Over de voorstelling zelf kan ik urenlang niets zeggen. Voor mijn reisgenote was het een mooie avond, al was zij niet bekend met het meeste werk. Voor mij, tot mijn grote verbazing, een emotionele avond. Heb gelachen, gehuild en genoten. Het ene moment zit je lekker mee te zingen in je stoel en het andere moment lopen de koude rillingen (een verademing in de warme zaal van gisternavond) over je rug. Er waren veel uitschieters, en slechts 2 tegevallers (Peter Heerschop en Viggo Waas) welke de mooiste teksten toch heel geforceerd eruit kregen.

Waarlijk een mooie avond... de komende voorstellingen die ik ga bezoeken zullen ongetwijfeld schril afsteken ... nou ja, even doorbijten dan maar!